top of page

Vi jobbar i ett lugnt tempo, är noggranna och tar oss god tid till dig som är kund. Utan att göra avkall på punktlighet.

Grimbo Bilvård är en ekonomisk förening och drivs som ett socialt arbetskooperativ. Vi är ett gott gäng som gillar att jobba med bilar och har stor kompetens inom bilrekondition-ering samt däckservice. Kooperativet startades 1998 och består av personer som av någon anledning står utanför ordinarie arbetsmarknad. De kunder vi riktar oss till är privat-personer samt småföretag, men även större företag är välkomna. Vi jobbar i ett lugnt tempo, är noggranna, vi tar oss god tid till dig som är kund samt ser till att slut-resultatet blir som du önskade. Vår ambition är alltid att utföra ett bra arbete och att du som kund ska bli nöjd. Välkommen till oss!

Om oss

För att kunna säkerställa hög miljömedvetenhet använder vi produkter som är anpassade för ändamålet och som gör minsta möjliga påverkan. Våra lokaler är utrustade för att ta hand om både olja och likaså andra kemikalier på ett säkert sätt, både för miljön och vår personal. Vi är dessutom anslutna till de flesta försäkringsbolag för enklare hantering av skadeärenden. Vår personal blir utbildade och vi tillsätter efter behov.  Än så länge har vi inte stött på ett jobb som vi inte kunnat lösa. Kan vi bli bättre? Då blir vi det.

Miljö- och trygghetspolicy

bottom of page